FinspångNyheterÖstergötland

Finspång: Våldsam villabrand i Rejmyre

Det var vid 13.30-tiden på lördagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades om en villabrand på Glasbruksvägen i Rejmyre i Finspångs kommun.Enligt de första uppgifterna skulle en person med brännskador befinna sig utanför villan och en person befarades vara kvar i huset. När brandmännen anlände till platsen möttes dom av en kraftig brand och det stod snart klart att huset var bortom all räddning.Polisen uppger att en eller flera personer har förts med ambulans till sjukhus. Skadeläget är i skrivande stund oklart.Uppdatering På tisdagen meddelade polisen att en kropp hittats i huset. Allt tyder på att det är det barn som varit saknat sedan branden. Det finns ingen misstanke om brott i samband med branden.

Relaterade artiklar

Back to top button