-3.6 C
Norrköping
tisdag, mars 9, 2021

Åtvidaberg: Många avåkningar – fullt upp för bärgarna

Under lördagen har bärgarna haft fullt upp i trakterna kring Åtvidaberg. Det har varit ett flertal avåkningar längs med vägarna. Det kraftiga snöfallet orsakade ett mycket besvärligt väglag. Några personskador har dessbättre inte rapporterats, men bärgarna har fått åka skytteltrafik mellan de många olyckorna. Det senaste olyckslarmet inkom till SOS Alarm vid 18.30-tiden. Det var en trafikolycka mellan två bilar på riksväg 35 mellan Åtvidaberg och Överum. En av bilarna skulle ligga på sidan, men inga personer syntes till vid bilarna. Vid midnatt kommer flera rapporter om halka i hela länet. Temperaturen har krupit ner mot nollan och där det inte är saltat är det stor risk för att de våta vägbanorna ska frysa på. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för plötslig ishalka i hela Östergötland.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

SMHI har utfärdat en klass 1-varning för mycket hårda vindbyar i Östergötland. Varningen gäller på...
SMHI har utfärdat en varning för stora regnmängder i Östergötland. Varningen gäller hela länet, men...
SMHI har utfärdat en varning för stora regnmängder och kraftig åska i Östergötland. Från och...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-3.6 ° C
-3 °
-4 °
63 %
3.6kmh
89 %
tis
3 °
ons
-1 °
tor
4 °
fre
6 °
lör
7 °