NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Vägar och källare översvämmades efter störtskur

Under tidiga tisdagskvällen drog en kraftig störtskur in över Norrköping.

De stora vattenmängderna som kom på kort tid orsakade översvämningar i källare till både flerfamiljshus och villor på flera olika platser i stan. Räddningstjänsten har fått rycka ut på många larm om vattenfyllda källare.

Även i trafiken blev det bekymmer. En trafikolycka uppstod vid en vattensamling på Söderleden i svackan vid trafikplats Skarphagen. I flera rondeller runt om i stan har det också samlats mycket vatten. Polisen stängde av en bit av Stockholmsvägen på grund av ett misstänkt slukhål och på E4 i höjd med Åby är ett körfält avstängd på grund av översvämning.

Relaterade artiklar

Back to top button