NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Polispådrag i Hageby efter larm om beväpnad person

Strax efter klockan ett natten mot lördagen larmades ett stort polispådrag till stadsdelen Hageby i Norrköping.

Polisen hade fått samtal om att en man setts på en innergård med vad som beskrevs vara en pistol. Sju patruller har varit på plats, rapporterar Expressen.

Ett antal personer hördes och polisen lokaliserade en lägenhet där den misstänkt beväpnade mannen befann sig. Under en husrannsakan gjordes vissa fynd och mannen greps misstänkt för brott mot vapenlagen.

Den misstänkte är förd till polishuset i Norrköping och skall efter att han har nyktrat till höras om misstanken. Därefter fattar åklagare beslut om huruvida mannen skall anhållas eller försättas på fri fot.

Relaterade artiklar

Back to top button