NorrköpingNyheterÖstergötland

Norrköping: Två personer hittades döda i lägenhet

Vid 13-tiden på tisdagen larmades polisen till en adress i Norrköping med anledning av att en person var orolig att något kunde ha hänt i en av grannlägenheterna.

Polisen åkte till adressen och när de tagit sig in i den aktuella lägenheten påträffades kropparna efter två avlidna personer. Lägenheten spärrades av och kriminaltekniker kallades till platsen för att undersöka lägenheten.

Hur länge de avlidna personerna legat i lägenheten och vad som orsakat dödsfallen är något som polisen nu utreder.

– Rent formellt är det en förundersökning om mord, eftersom vi behövt spärra av lägenheten, säger Thomas Agnevik till Expressen. En rättsmedicinsk obduktion kommer att utföras för att försöka fastställa dödsorsaken samt de avlidnas identitet.

Polisen misstänker inte något brott i nuläget och säger att de båda personerna varit döda en tid innan de hittades, rapporterar P4 Östergötland. Två personer var skrivna i lägenheten, en 70-årig kvinna och hennes 35-årige son. Allt pekar också på att det de som är de avlidna personerna och deras anhöriga är underrättade.

Relaterade artiklar

Back to top button