4 C
Norrköping
torsdag, maj 6, 2021

Norrköping: Rekordmånga besökare stänger Kolmårdens djurpark

Under tisdagen har det varit det rapporterats om bilkö från E4 till Kolmårdens djurpark utanför Norrköping.Det stora besökarantalet har också lett till att parkeringsytorna fyllts till bredden. Kollektivtrafiken har haft stora bekymmer på sträckorna som trafikerar området. Särskilt problematiskt har det varit för bussarna ta sig ner till Vildmarkshotellet på grund av parkerade bilar på båda sidor längs med vägen.Omkring 13.000 besökare har varit i parken idag, rapporterar P4 Östergötland. Då är bristningsgränsen nådd för djurparken och dess 200 anställda.Idag tog man beslutet att stänga parken för ytterligare besökare. Det är enligt uppgift första gången i parkens historia som detta inträffar. Både de som inte kommit in i parken och de som skall hem kommer att få räkna med att sitta i bilkö länge.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Under de kommande veckorna kan det lukta rök i Kolmården och Norrköping. Orsaken är att...
Det var strax före klockan 20 på måndagskvällen som larm inkom om lastbilsolycka vid...
Det var vid halv ett-tiden på lördagsnatten som larm inkom om singelolycka på Strandvägen...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
4 ° C
4 °
3.9 °
87 %
4.6kmh
90 %
tor
5 °
fre
9 °
lör
13 °
sön
11 °
mån
23 °