NorrköpingNyheterÖstergötland

Våldsam brand på camping i Kolmården – polisen utreder mordbrand

Det var strax efter klockan ett på söndagsnatten som larm inkom om brand på First Camp Kolmården i Sandviken utanför Norrköping.

Räddningstjänst från flera stationer tillsammans med ambulans och polis skickades till platsen. Enligt de första uppgifterna skulle man se rök och lågor från en stuga. Vid framkomst möttes brandmännen av en kraftig brand. Enligt räddningstjänsten ska det vara fyra stugor för uthyrning som brunnit ner till grunden. Det finns inga uppgifter om att någon ska ha kommit till skada.

Orsaken till branden är i skrivande stund inte känd och för Aftonbladet uppger polisen att brott inte kan uteslutas. En anmälan om mordbrand har upprättats och under måndagen kommer polisen att genomföra en teknisk undersökning.

Relaterade artiklar

Back to top button