NyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Problem med 112-trafiken

SOS Alarm fick på torsdagskvällen stora problem med 112-trafiken.Enligt uppgift skall problemet gälla hela landet och störningen kom till Nyhetswebbens kännedom vid 21.20-tiden, då hade man inte någon prognos på när felet förväntades vara avhjälpt. Felet innebär att det kan vara svårt att ringa 112.vmaFörst klockan 22.39 utfärdades ett viktigt meddelande till allmänheten gällande störningarna, men då hade de flesta medier redan rapporterat om händelsen.Tidningen Expressen skriver om en man som drabbats av en hjärtinfarkt och vars vän under 25 minuter försökt att komma fram till SOS. Genom ett samtal till polisen kunde man till slut få kontakt med en ambulans som skickades till platsen.Klockan 23.45 uppgavs det ännu okända felet vara avhjälpt.

Relaterade artiklar

Back to top button