NorrköpingNyheterÖstergötland

Trafikolycka i Stockholmsrondellen

Tidigt på tisdagsmorgonen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en trafikolycka i Stockholmsrondellen i Norrköping.

Larmet kom till SOS Alarm klockan 05.45. Två bilar hade kolliderat och en av bilarna hade blivit stående delvis i rondellen i riktning mot trafiken. Den andra bilen kunde köras åt sidan. Fyra personer uppgavs vara drabbade och när räddningsmanskapet anlände till platsen satt en person kvar. Den drabbade plockades ut via bakluckan och fördes med ambulans till sjukhus för kontroll. Några allvarliga personskador har inte rapporterats.

Under räddningsarbetet rådde begränsad framkomlighet och det bildades en del köer. Polisen skrev en anmälan om vårdslöshet i trafik.

Relaterade artiklar

Back to top button