NorrköpingNyheterÖstergötland

Bodar sattes i brand i Åby

Det var strax efter klockan två på måndagsnatten som räddningstjänst och polis larmades en brand på Tennisvägen i Åby utanför Norrköping.

Personen som larmade såg hur det brann i en bod nära tennishallen som bland annat används som stallkontor och kiosk i samband med ridtävlingar. När brandmännen anlände till platsen så visade det sig att det var två bodar som brann. Den ena boden var helt övertänd och på den andra så brann det i fasaden.

Bränderna, som tros vara anlagda, kunde snabbt släckas och hann inte att sprida sig till några andra byggnader. Bodarna har tidigare utsatts för både brand och skadegörelse.

Polisen spärrade av området i väntan på teknisk undersökning. En anmälan om skadegörelse genom brand har upprättats, men någon misstänkt för brottet finns inte och polisen vill gärna få in iakttagelser som kan sättas i samband med branden.

Relaterade artiklar

Back to top button