NorrköpingNotiserÖstergötland

Under natten: Inbrott i Skarphagen

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 06. Ingen har gripits under denna tidsperiod. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:08 Polisen larmades till en adress i Skarphagen i Norrköping med anledning av ett pågående inbrott i en parkerad skåpbil. Inringaren hade noterat två personer som såg ut att göra inbrott i en skåpbil. Flera polispatruller beordrades till platsen. Ingen misstänkt gärningsperson fanns kvar när poliserna anlände. Verktyg ska saknas från skåpbilen. Godslistan är inte komplett i nuläget. En anmälan om stöld har upprättats, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Relaterade artiklar

Back to top button