NorrköpingNotiserÖstergötlandSöderköping

Kontroll avslöjade både inbrott, kopparstöld och en stulen bil

Klockan 04.18, natten mot torsdag, stoppades två bilister för rutinkontroll på Slakthusvägen i Norrköping.

När polisen kontaktar den ena bilens ägare visar det sig att bilen är stulen från ett företag i Söderköping. Ägaren åkte till företaget och kontrollerade och då upptäcktes att det varit inbrott på företaget.

Den andra bilen som kontrollerades innehöll en större mängd koppar. Båda bilarna togs i beslag för kriminalteknisk undersökning och två personer greps misstänkta för stöld och tillgrepp av fortsaffningsmedel.

Polisen har åkt till företaget i Söderköping och spärrat av inför en kommande kriminalteknisk undersökning som sannolikt kommer att genomföras under dagen.

Relaterade artiklar

Back to top button