9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

Gott Nytt År alla våra läsare

2020 har på många sätt varit ett mycket märkligt år. Coronapandemin slog ner som en bomb och har fått stor påverkan för oss alla på ett eller annat sätt.

Först av allt, så här i årets sista skälvande timmar vill vi tacka dig som läser, följer oss och tipsar om vad som händer runt om i vår stad. Utan er så är vi inget! ❤

Många av era tips har vi följt upp och gjort artiklar av. Så fortsätt tipsa och skicka in bilder. Det är helt avgörande för oss och tillsammans skapar vi nyheter för alla att ta del av.

Du som delar våra nyheter ska ha ett litet extra stort tack, Vi är, som du vet helt gratis att läsa och ju fler som läser våra artiklar desto bättre för oss. Det sporrar oss att bli bättre och vassare.

2020 (👎) har egentligen bara handlat om en enda sak från februari och fram till och med den här meningen och det är självklart den pågående pandemin som legat som en våt filt över hela vår värld.

Vi har fått lära känna Anders Tegnell, det har varit påbud från höger till vänster och ibland har man känt sig som den där åsnan mellan de där berömda hötapparna.

Hela nöjes- och kulturvärlden är så gott som utrotad, eller i vart fall, i djup dvala. Samma sak med allt som har med sport att göra. Stora folksamlingar är inte längre tillåtna och de som driver restauranger är utan gäster och får knappt längre sälja alkohol.

Rullgardin ner med andra ord medan en del andra branscher går bättre än på länge.

Brottsligheten har i vissa delar gått ner, medan bedrägerier, främst mot äldre, har ökat. Bilolyckorna har minskat eftersom färre helt enkelt håller sig hemma.

Antalet skräpmail har gått ner avsevärt och många verkar ställa om sina verksamheter och hitta nya vägar.

Nyligen har man börjat vaccinera mot covid-19. Det kommer dröja ett tag innan alla östgötar kommer att ha fått det, men vi går mot ljusare tider och förhoppningsvis kommer 2021 bli ett bättre år för oss alla.

Gott Nytt År och tack för att ni följer oss!

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Norrköpings egen popsmed John Daniel ligger inte på latsidan utan släpper nu ännu en...
Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen inkom larm till polisen om bråk på Eriklundsplan...
Det var vid åttatiden på tisdagsmorgonen som larm inkom om påkörd person på Norra...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °