NorrköpingNyheter

Biltjuv gripen efter språngmarsch

Klockan 01.56 fick polisen samtal om ett pågående inbrott i en bil i Oxelbergen, Norrköping.Polisen fick uppgifter om att en gärningsperson hade krossat en ruta på bilen och även ett tydligt signalement lämnades av inringaren. Polisen var framme på platsen efter fem minuter och den första patrullen såg en man med samma signalement springa från en bil.Polisen kunde gripa mannen efter en språngmarsch. Det är en man i 25-årsåldern som gripits misstänkt för stöld. När polisen sökte genom mannens tillhörigheter anträffades bildelar som saknades från den angripna bilen, en BMW.Mannen förhördes och frigavs efter förhöret eftersom det inte längre fanns skäl att hålla honom frihetsberövad. Misstankarna mot mannen kvarstår dock.

Relaterade artiklar

Back to top button