9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

Biltjuv gripen efter språngmarsch

Klockan 01.56 fick polisen samtal om ett pågående inbrott i en bil i Oxelbergen, Norrköping. Polisen fick uppgifter om att en gärningsperson hade krossat en ruta på bilen och även ett tydligt signalement lämnades av inringaren. Polisen var framme på platsen efter fem minuter och den första patrullen såg en man med samma signalement springa från en bil. Polisen kunde gripa mannen efter en språngmarsch. Det är en man i 25-årsåldern som gripits misstänkt för stöld. När polisen sökte genom mannens tillhörigheter anträffades bildelar som saknades från den angripna bilen, en BMW. Mannen förhördes och frigavs efter förhöret eftersom det inte längre fanns skäl att hålla honom frihetsberövad. Misstankarna mot mannen kvarstår dock.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot juldagen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en misstänkt brand i ett...
Det var vid 17.20-tiden på lördagen som polisen fick samtal om försök till bilrån...
Under natten mot torsdagen har polisen fått flera påringningar om kraftiga smällar på olika...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °