9.9 C
Norrköping
fredag, april 16, 2021

Sexton nya poliser till länet

Idag börjar 16 nya poliser arbeta i  Östergötland. Totalt blir det 56 nya poliser i region Öst som även omfattar Sörmland och Jönköpings län. De nya poliserna välkomnades i sitt lokalpolisområde och fick digitalt ta del av tal av bland annat rikspolischef Anders Thornberg och inrikesminister Mikael Damberg. – I mitt arbete ingår det många roliga och spännande saker. Men få saker är så hedrande som att hälsa nyexaminerade poliser välkomna som anställda i Polismyndigheten. Även om det i år sker på ett annorlunda sätt så är glädjen lika stor, säger Ulrika Herbst, regionpolischef i Öst. – Jag ser fram emot att få börja jobba med det som jag alltid drömt om. Nu blir det på riktigt med mer ansvar, säger Amanda Dahlqvist, som börjar arbeta i lokalpolisområde Motala.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Norrköpings egen popsmed John Daniel ligger inte på latsidan utan släpper nu ännu en...
Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen inkom larm till polisen om bråk på Eriklundsplan...
Det var vid åttatiden på tisdagsmorgonen som larm inkom om påkörd person på Norra...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
9.9 ° C
11.1 °
9 °
40 %
4.1kmh
90 %
fre
9 °
lör
14 °
sön
13 °
mån
14 °
tis
12 °