NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Polisen varnar för stölder av bildelar

Polisen i Östergötland varnar för att en ny stöldvåg av bildelar kan vara på väg och uppmanar personer att ställa sina bilar i garage om det är möjligt. I helgen stals delar från en Mercedes i Kinda och en BMW i Malmslätt utanför Linköping. I det senare fallet togs i princip allt som går att plocka bort från bilen så som ratt, lampor, airbag och GPS.I maj i år skedde den senaste stöldvågen i länet där ett tjugotal bilägare blev av med bildelar i Norrköping och Linköping. Främst var det BMW och Mercedes som utsattes för inbrott och stöld.Polisen vill nu uppmana allmänheten att vara uppmärksamma på händelser och skeenden som inte tillhör det normala i bostadsområden.

Relaterade artiklar

Back to top button