-6 C
Norrköping
torsdag, januari 28, 2021

Befarade lägenhetsbränder var röklukt från hamnen

Tidigt på måndagsmorgonen larmades räddningstjänst och ambulans om två misstänkta lägenhetsbränder i Norrköping.  Första larmet inkom till SOS Alarm klockan 05.14. En person i Vidablick hade vaknat av kraftig röklukt och tyckte sig se något som brann i fönstren på huset mittemot. Vid framkomst kunde man konstatera att lukten kom utifrån och att det inte var någon brand i någon av lägenheterna. Vid 05.20-tiden kom ett nytt larm om röklukt. Denna gång på Sandgatan. Där kändes röklukt i och utanför ett flerfamiljshus. Inte heller där hittades någon brand. Röklukten kommer från branden vid värmeverket på Händelö. Vinden har vänt och röklukten går nu in över Norrköping. Man kommer att känna röklukt under dagen i större delar i Norrköping.
Röklukt sprids över Norrköping

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Det var strax efter klockan 18 som larm inkom om brand på Slottsgatan i...
Vid 18-tiden larmades räddningstjänsten om en brand i en villa på Kapplandsgatan i Norrköping. Det...
Strax efter klockan 22 larmades ett stort polispådrag till Nordantill i Norrköping. Det hela ska...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
snöfall
-6 ° C
-6 °
-6.1 °
93 %
4.1kmh
90 %
tor
-3 °
fre
-4 °
lör
-5 °
sön
-3 °
mån
-4 °