CoronaNorrköpingNotiserÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Norrköpings kommun avvecklar stabsläget

Sedan den 13 mars har Norrköpings kommun arbetat i stabsläge. Detta på grund av coronapandemin. 

Nu avvecklar kommunen stabsläget och återgår i ordinarie organisation. Att stabsläget nu avvecklas beror på minskad smittspridning och att verksamheterna upplever en minskad påverkan som går att hantera inom den ordinarie organisationen, skriver kommunen i ett pressmeddelande.

Det betyder inte att faran är över och det är fortsatt viktigt att alla fortsätter att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Kommunen kommer att snabbt kunna återgå till stabsläge om behov skulle uppstå.

Norrköpings kommun i stabsläge – besöksförbud på boenden inom vård- och omsorg

Relaterade artiklar

Back to top button