-4.4 C
Norrköping
onsdag, januari 27, 2021

Släpp inte in bedragare hemma – Nodra går ut med varning

Just nu får det kommunala bolaget Nodra samtal från oroliga kunder som blivit uppringda av personer som påstår sig arbeta på eller samarbeta med Nodra. Personerna vill besöka bostaden för att undersöka eller göra åtgärder på avloppet. Nodra ringer inte runt och erbjuder den typen av tjänster, skriver de i ett pressmeddelande. De gör heller inte besök i personers hem utan att fastighetsägaren själv har kontaktat oss. Om Nodra utför arbeten i närheten av en fastighet kan de alltid visa upp giltig legitimation och har kläder och bilar märkta med bolagsnamnet. Vid byten eller uppsättning av vattenmätare förekommer utomstående entreprenörer. De kommer alltid på en tid som fastighetsägare själv har bokat och de kan alltid visa att de arbetar på uppdrag från Nodra. Om du misstänker är bedrägeri, polisanmäl och kontakta Nodras kundservice på telefonnummer 011-15 15 50 eller via e-post som hittas på Nodras hemsida.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polisen larmades, under onsdagskvällen, till en adress i området Skarphagen i Norrköping. En man i...
SMHI har utfärdat en klass 1-varning för mycket hårda vindbyar i Östergötland. Varningen gäller på...
Lönedag och pengar på kontot för många. Kanske tänker du nätshoppa lite? Men var...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
dimma
-4.4 ° C
-3.9 °
-5 °
100 %
0.5kmh
90 %
ons
-4 °
tor
-4 °
fre
-5 °
lör
-5 °
sön
-3 °