6.4 C
Norrköping
onsdag, oktober 28, 2020

Släpp inte in bedragare hemma – Nodra går ut med varning

Just nu får det kommunala bolaget Nodra samtal från oroliga kunder som blivit uppringda av personer som påstår sig arbeta på eller samarbeta med Nodra. Personerna vill besöka bostaden för att undersöka eller göra åtgärder på avloppet.

Nodra ringer inte runt och erbjuder den typen av tjänster, skriver de i ett pressmeddelande. De gör heller inte besök i personers hem utan att fastighetsägaren själv har kontaktat oss. Om Nodra utför arbeten i närheten av en fastighet kan de alltid visa upp giltig legitimation och har kläder och bilar märkta med bolagsnamnet.

Vid byten eller uppsättning av vattenmätare förekommer utomstående entreprenörer. De kommer alltid på en tid som fastighetsägare själv har bokat och de kan alltid visa att de arbetar på uppdrag från Nodra.

Om du misstänker är bedrägeri, polisanmäl och kontakta Nodras kundservice på telefonnummer 011-15 15 50 eller via e-post som hittas på Nodras hemsida.

Händer det något där du är? Tipsa oss!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Lönedag och pengar på kontot för många. Kanske tänker du nätshoppa lite? Men var...
Det var i tisdags som ett par i 75-årsåldern bosatta i Norsholm utanför Norrköping...
Mörkret lägrar sig över Östergötland och för närvarande pågår älgjakten i länet. Det är...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
6.4 ° C
7 °
6 °
93 %
3.1kmh
17 %
ons
10 °
tor
10 °
fre
10 °
lör
12 °
sön
14 °