NotiserStörningar & Samhällsnyheter

Solstol från Kalles Kaviar återkallas på grund av klämrisk

Företaget Orkla återkallar en solstol med reklam för Kalles Kaviar som en försiktighetsåtgärd då det kommit till företagets kännedom att det finns risk för klämskador. 

Reklamsolstolen har delats ut vid säljaktiviteter och tävlingar under 2019, skriver Konsumentverket i ett pressmeddelande. Om du har en solstol av det här slaget uppmanas du att sluta använda den och kontakta Orkla för ytterligare information.

– Vi har fått rapport om att det finns en risk för klämskador. Produktsäkerhet är av högsta prioritet för Orkla och alla Orklas produkter ska uppfylla gällande standarder och lagstiftning. Därför väljer vi som en försiktighetsåtgärd att återkalla solstolen, säger Åsa Jönsson, Kvalitetschef, på Orkla Foods Sverige.

Kontaktuppgifter till företaget hittar du på deras hemsida.

Relaterade artiklar

Back to top button