-1.1 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Detta hände medan du sov

Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits misstänkt för brott. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott. Polis larmades, strax efter 20.00 på onsdagskvällen, med anledning av att en man skulle ha visat ett vapenliknande föremål mot personer utomhus i Gamla Staden. Mannen skulle sedan gått iväg från platsen. Polis beordrades till området och ett flertal personer kontrollerades. Vid kontroll av en man i 30-årsåldern hittade polisen ett vapenliknande föremål i en väska. Mannen misstänks i nuläget för olaga hot och föremålet har tagits i beslag. Utöver detta har polisen bland annat hanterat larm om bråk, kontrollerat fordon och hanterat berusade personer men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax efter klockan 21 på torsdagskvällen larmades räddningsenheter till Ektorp i Norrköping med anledning...
På torsdagskvällen larmades räddningstjänsten om brand i en tvättstuga i ett flerfamiljshus på Himmelstalundsvägen...
Fågelinfluensa har konstaterats på en gård med 14.000 ekologiska slaktkycklingar vid Gammalkil utanför Linköpings. De...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-1.1 ° C
0 °
-2 °
86 %
2.6kmh
0 %
lör
8 °
sön
9 °
mån
8 °
tis
10 °
ons
4 °