-0.8 C
Norrköping
måndag, april 19, 2021

Missing People fortsätter att söka efter Per-Göran

Under lördagen har Missing People fortsatt att söka efter Per-Göran som varit försvunnen sedan i tisdags. Hans bil hittades i onsdags kväll. Den stod parkerad framför en vägbom på en enslig väg vid Ågelsjöns norra spets och sedan dess har ett intensivt sökarbete pågått i området.
På en enslig skogsväg vid norra spetsen av Ågelsjön slutar spåren efter Per-Göran.
FOTO: NIKLAS LUKS
Polisen avbröt sitt aktiva sökarbete på fredagskvällen. Det betyder inte att polisens efterforskningar upphör, utan att det istället övergår till ett arbetssätt som mer liknar utredningsverksamhet. Missing People kommer att fortsätta leta. Under lördagen har ett 80-tal frivilliga deltagit i sökinsatsen. De har delats upp i flera grupper som noggrant söker av terrängen som delvis är mycket eländig. Utöver Missing Peoples sökpatruller så rör sig många människor i området och letar på egen hand. Här hittades Per-Görans bil. Missing People kommer att fortsätta leta och behöver all hjälp som går att få. Imorgon, söndag 19 juli, finns de på plats vid Yxbacken från och med klockan elva. Det går bra att ansluta sig under dagen fram till klockan 14. Mer information om söndagens sökinsats finns på Missing Peoples Facebooksida.
Polisen avbryter sökandet efter Per-Göran

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

Föregående artikelEtt nytt coronadödsfall
Nästa artikelBil i diket vid Norsholm

RELATERADE ARTIKLAR

Under lördagskvällen och natten mot söndagen sökte ett stort polispådrag efter en kvinna i...
Polisen sökte på torsdagskvällen efter en man som försvunnit från sitt äldreboende i Vrinnevi...
Den 55-årige man som försvann från sitt hem den 14 juli har återfunnits vid...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.8 ° C
0.6 °
-2 °
80 %
2.1kmh
20 %
mån
15 °
tis
16 °
ons
12 °
tor
4 °
fre
7 °