ÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Jollyroom återkallar farlig barnvagn och matstol

Jollyroom återkallar två farliga produkter för barn. Det gäller barnvagnen North 13.5 Maxi Jogger och Moweo Matstol Lucas 2 in 1.

Jollyroom återkallar barnvagnen North 13.5 Maxi Jogger eftersom den kan välta, vilket innebär risk för att barnet kan ramla ur och skadas. Barnvagnen som återkallas har artikelnummer 649561, 649562, 708776 och 708777.

Barnstolen Moweo Matstol Lucas 2 in 1  återkallas eftersom barnet kan glida ur stolen genom benöppningen och bli hängandes i huvudet med risk för kvävning om selen inte används korrekt. Stolen har artikelnummer 884357 och 884358.

Har du köpt någon av produkterna ska du omedelbart sluta använda dessa och returnera dem till Jollyroom enligt deras instruktioner. Instruktionerna finner du på deras webbplats https://www.jollyroom.se/kundservice/aterkallelser.

Relaterade artiklar

Back to top button