LinköpingNyheterÖstergötland

Död person identifierad – troligt suicidärende

Det var strax efter klockan 17.00 på måndagens eftermiddag som två privatpersoner slog larm till polis och räddningstjänst om att en död person hittats vid en utbrunnen bil vid ett skjutfält på militärens övningsfält Kvarn. Polisen har nu arbetat med ärendet under hela natten och av det som hittills har framkommit tyder det mesta på att det rör sig om ett suicidärende där den avlidne har åsamkat skadorna själv.Polisen har dock inlett en förundersökning om vållande till annans död för att kunna vidta adekvata utredningsåtgärder. Kroppen kommer att genomgå en rättsmedicinsk undersökning för att slutligen fastställa dödsorsaken.Kroppen är också identifierad och den avlidnes anhöriga har underrättats av polisen.
Död person hittad vid utbrunnen bil utanför Linköping
 

Relaterade artiklar

Back to top button