3.6 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Död person hittad vid utbrunnen bil utanför Linköping

En avliden person har hittats vid en utbrunnen bil på Prästtomta övnings- och skjutfält på måndagens eftermiddag.  Det var strax efter klockan 17 som larm inkom till SOS Alarm om att man hittat en utbrunnen bil i samband med en gräsbrand. Vid bilen fanns även en avliden person, vilket bekräftas av polisens presstalesperson Thomas Agnevik. – Vi vet inte vad det här rör sig om i nuläget då vi just kommit till platsen, sa Thomas Agnevik till LkpgNews vid 18.30-tiden på måndagskvällen. Han fortsätter: – Det kan röra sig om ett mord eller så är det ett suicidärende. Vi har dock ännu inte inlett en förundersökning så i nuläget kan jag inget säga överhuvudtaget. Självklart har vi då inte heller identifierat den döda personen eller underrättat dennes anhöriga. – Jag kan dock bekräfta att det bilen i fråga är helt utbrunnen. Den kropp som hittats är så svårt brännskadad att man vare sig kan avgöra vilket kön den avlidna personen har eller vilken ålder personen ska ha haft. Polisen har haft hundpatrull på platsen och i skrivande stund pågår en kriminalteknisk undersökning. Polisen rubricerar händelsen som vållande till annans död, rapporterar P4 Östergötland.
Död person identifierad – troligt suicidärende

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...
Vid 17.30-tiden larmades räddningstjänsten om bilbrand på Kristinagatan i Norrköping. En personbil hade börjat brinna...
På lördagskvällen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Torsten Fogelqvists gata i Norrköping. Larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
3.6 ° C
4 °
2.8 °
75 %
1.3kmh
53 %
tis
4 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °