-3.9 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Kulturnatten sträcks ut – en vecka lång i coronatider

Kulturnatten extra allt, så skulle man kunna kalla årets upplaga av Kulturnatten som nu istället för en natt blir en vecka lång. 

 Kulturnatten att förlängas till en hel vecka, från den 21 september till den 27 september.  Om detta berättar Norrköpings kommun i ett pressmeddelande på sin hemsida.

Man planerar för en vecka full av kultur, både i hjärtat av Norrköping och utanför city. Arrangörer uppmanas att tänka nytt, tänka digitalt och förlägga sina aktiviteter utomhus i möjligaste mån. I år välkomnas även evenemang som sker utanför city för att sprida evenemangen inte bara i tid utan även geografiskt.

 Kultur- och fritidskontorets evenemangskoordinatorer kommer att föra en tät dialog med varje arrangör för att säkerställa en trygg och säker Kulturnatten+.

Kultur- och fritidskontoret följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer och om de nuvarande rekommendationerna ändras kommer givetvis en anpassning att ske.

https://www.facebook.com/kulturnattennorrkoping/

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Unden natten mot onsdag har ett flertal inbott skett i, och omkring Norrköping.  Det börjades...
Donika Nimani vann Årets Nykomling på Manifestgalan och blev utsedd till en av “10 artister...
På lördagskvällen fyllde hårdrockbandet Raubtier anrika Arbis och då inte bara med taktfast hårdrock...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-3.9 ° C
-1 °
-5 °
74 %
0.5kmh
5 %
lör
5 °
sön
2 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °