NorrköpingNyheterÖstergötland

39-åring åtalas för våldtäkt av ung flicka

Det var den 15 april i år som en tidigare dömd sexbrottsling våldtog och hotade att döda en ung flicka född 2011 i Kimstad utanför Norrköping.

I åtalet kan man läsa att mannen har dragit in flickan i ett buskage och där misshandlat henne och hållit en kniv mot hennes hals. Sedan förde han flickan vidare till en skogsdunge där han klädde av och band hennes händer bakom hennes rygg. Flickan misshandlades och våldtogs under dödshot.

Polisen kunde snabbt gripa mannen i Norrköping och han anhölls redan samma dag. 39-åringen är tidigare dömd för sexbrott mot barn. 2018  dömdes han till fängelse i ett år och nio månader för att ha våldtagit en 12-årig flicka.

Åklagaren yrkar ansvar för försök till mord, människorov, grov misshandel, grov våldtäkt mot barn, övergrepp i rättssak och rån.

Polisinsats i Kimstad – En gripen för grovt våldsbrott

Polisinsats i Kimstad – En gripen för grovt våldsbrott

Relaterade artiklar

Back to top button