NorrköpingNyheterÖstergötland

Kvinna död efter svår olycka – polisen utreder brott

Det var vid 14.15-tiden på söndagen som räddningstjänst, ambulans och polis larmades till en trafikolycka på Grensholmsvägen utanför Norrköping.I höjd med Fröjerum hade två bilar frontalkrockat. Sex personer blev inblandade i olyckan och samtliga fördes med ambulans till sjukhus. En av de drabbade, en kvinna i 35-årsåldern som färdades som passagerare i en av bilarna, skadades så allvarligt att hon senare avled.Polisen har inlett en förundersökning gällande grovt vållande till annans död, grovt vållande till kroppsskada och grov vårdslöshet i trafik. Ytterligare brottsrubriceringar kan tillkomma i efterhand, skriver polisen på sin hemsida. Den som är misstänkt för brotten vårdas fortfarande på sjukhus.

Relaterade artiklar

Back to top button