1 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Fyra bilar stals från bilfirma

På lördagen fick polisen samtal om inbrott på en bilfirma på Importgatan i Norrköping. Någon gång under natten hade tjuvar brutit sig in i lokalerna och fått upp ett låst nyckelskåp med bilnycklar. Sedan har fem Seatbilar stulits med nycklar och körts från platsen. Bilarna har i skrivande stund inte hittats. Förhör har hållits med personal på företaget och kriminaltekniker har begärts till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning. Det sammanlagda godsvärdet uppskattas till ungefär en miljon kronor. Ärendet utreds som grov stöld genom inbrott. Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som har sett personer eller fordon på Importgatan under natten och morgonen. Har du sett något som kan sättas i samband med  stölden? Ring 114 14 eller fyll i tipsformuläret på polisen.se. Uppdatering Vid utredningen på plats konstaterades att det var fyra bilar som stulits. Tjuvarna misstänks ha kvarstannat i lokalerna efter stängning.
Stulna fordon i Östergötland

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 01:40, natten mot onsdag, larmades polis till en fastighet i centrala Norrköping med...
Klockan 05.00 fick polisen samtal om att ett inbrottslarm hade utlöst i en livsmedelsbutik...
Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
1 ° C
1 °
1 °
86 %
7.2kmh
90 %
ons
2 °
tor
4 °
fre
2 °
lör
4 °
sön
3 °