NorrköpingNyheterÖstergötland

Fyra bilar stals från bilfirma

På lördagen fick polisen samtal om inbrott på en bilfirma på Importgatan i Norrköping.Någon gång under natten hade tjuvar brutit sig in i lokalerna och fått upp ett låst nyckelskåp med bilnycklar. Sedan har fem Seatbilar stulits med nycklar och körts från platsen. Bilarna har i skrivande stund inte hittats.Förhör har hållits med personal på företaget och kriminaltekniker har begärts till platsen för att genomföra en brottsplatsundersökning. Det sammanlagda godsvärdet uppskattas till ungefär en miljon kronor. Ärendet utreds som grov stöld genom inbrott.Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som har sett personer eller fordon på Importgatan under natten och morgonen. Har du sett något som kan sättas i samband med  stölden? Ring 114 14 eller fyll i tipsformuläret på polisen.se.Uppdatering Vid utredningen på plats konstaterades att det var fyra bilar som stulits. Tjuvarna misstänks ha kvarstannat i lokalerna efter stängning.
Stulna fordon i Östergötland

Relaterade artiklar

Back to top button