4 C
Norrköping
torsdag, maj 6, 2021

Skolkamrat med dubbelmördaren berättar – “har alltid trott det var han”

Igår kom så besked att 37-årige Daniel Nyqvist först gripits som misstänkt för det brutala dubbelmordet på Åsgatan 2004 och sedan erkänt för sin advokat. En skolkamrat träder nu fram och berättar om den tidigare okända dubbelmördaren för LkpgNews.Skolkamraten, som vill vara anonym, gick på samma gymnasieutbildning som Nyqvist, en elektrikerutbildning med inriktning på data.– Jag blev lite överrumplad först när det stod klart att det var Daniel som var mördaren men jag förstod att något var på gång eftersom bland annat Expressen har ringt hit under gårdagen och sedan är jag inte förvånad då vi alltid pratat om att det var han som skulle kunna vara dubbelmördaren. Lite på skämt som man gör, men tanken om att det skulle kunna vara han “på riktigt” har aldrig varit långt borta.Aldrig träffat– På den tiden bodde han i Sturefors och han var något år äldre än oss andra i klassen. Han var inte någon som utmärkte sig i klassen på något sätt förutom en gång då han, efter att ha lagt in en snus första gången, ramlade baklänges och slog i huvudet i ett element, säger skolkamraten som efter avslutad gymnasieutbildning aldrig träffat eller ens sett Nyqvist igen.– Han var ingen man umgicks med under skoltid och efter att dagen var slut var det som om han gick upp i rök, avslutar skolkamraten.Idag, onsdag, kommer Daniel Nyqvist att begäras häktad.
37-årig man anhållen för 16 år gammalt dubbelmord i Linköping – har erkänt för advokat
 

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Sent på söndagskvällen larmades räddningstjänst, ambulans och polis om en brand på Tellbovägen i...
Just nu pågår inspelningar av Netflix nya svenska originalserie ”Den osannolika mördaren”.Serien är baserad...
Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot den kvinna som sedan i tisdags suttit anhållen misstänkt...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
4 ° C
4 °
3.9 °
87 %
4.6kmh
90 %
tor
5 °
fre
9 °
lör
13 °
sön
11 °
mån
23 °