-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Bertil försvann från äldreboende i morse – återfanns välbehållen

Polisen larmades under söndagens morgon till ett äldreboende i Skarphagen med anledning av en försvunnen man. Mannen, som är i 80-årsåldern och heter Bertil i förnamn, sågs på boendet strax innan klockan 08.Bertil har en sjukdomsbild som gör att han är glömsk. Polisen och hans anhöriga befarar att han kan gå vilse. Polisen söker efter Bertil omkring boendet, i närområdet och i Klockaretorpet där han tidigare har bott.Bertil är 180 cm lång, har kortklippt grått nästan vitt hår och normal kroppsbyggnad med en liten kulmage. Det är oklart hur han är klädd men troligen saknar han skor på fötterna. Han går obehindrat i rask takt utan rullator.Polisen önskar hjälp av allmänheten att hitta Bertil. Om man ser Bertil uppmanas man att ta kontakt med honom, ringa 112 och stanna med honom tills polisen kommer till platsen.UPPDATERING11:39 En polispatrull hittade Bertil på Utställningsvägen, Himmelstalund. Bertil mådde bra och kommer att få skjuts hem.Tack vare att en person som hade sett Bertil larmade polisen kunde polisen flytta patrullerna till det område där han sågs senast vilket ledde till att han hittades oskadd. Polisen riktar ett varmt tack till alla som hjälpt till genom att hålla ögonen öppna!

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Under lördagskvällen och natten mot söndagen sökte ett stort polispådrag efter en kvinna i...
Polisen sökte på torsdagskvällen efter en man som försvunnit från sitt äldreboende i Vrinnevi...
Den 55-årige man som försvann från sitt hem den 14 juli har återfunnits vid...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °