KulturNorrköpingÖstergötland

Nytt singelsläpp från Norrköpings pophopp

Donika Nimani vann Årets Nykomling på Manifestgalan och blev utsedd till en av “10 artister du inte får missa 2019” av GP. Nu är hon tillbaka med nya singeln “Jättefina ord”Donika skrev sin första låt på uppmaning av sin gitarrlärare redan som tioåring och resten är, som det brukar heta, historia.Sedan debuten 2017 har hon spelat på flera festivaler och även jobbat i studio för att hitta både sitt språk och sound. Nya låten “Jättefina ord” släpps idag fredag och är den tredje delen från kommande EPn.– “Jättefina ord” handlar om att vara dålig på att berätta för någon hur man känner, att vara dålig på att uttrycka alla fina känslor och tankar man har om en person. Låten bygger mycket på mitt egna sätt att vara just nu, speciellt hur jag var i mitt tidigare förhållande, berättar hon i ett pressutskick. Hon fortsätter:– Låten fungerar lite som en påminnelse till alla lyssnare och till mig själv: våga känna, tänka, tycka mer och säg det högt, både de dåliga och bra känslorna. Våga känna in kärleken. Enligt mig så är det här nog den vackraste låten från min kommande EP, och även den första som inte handlar om ett breakup. Hoppas lyssnarna vill ge den massa kärlek och om den får er att känna något när ni lyssnar på den.Donika Nimani – Jättefina ord hittar du bland annat på Spotify och Youtube.

Relaterade artiklar

Back to top button