NorrköpingNotiserÖstergötland

Många motorcykelstölder i länet

Under maj månad har polisen tagit emot ovanligt många anmälningar om stölder av motorcyklar i Östergötland.Totalt har nio anmälningar upprättats. Sju av stölderna har skett i Linköpingsområdet och två av stölderna har skett i Norrköpingsområdet.De flesta av stölderna har skett ur garage och flera av de stulna motorcyklarna har legat ute till försäljning på internet. I flera fall har anmälaren uppgett att det varit ett intresse för annonserna och att personer har ringt för att komma och provköra motorcyklarna, skriver polisen på sin hemsida.Polisen manar nu till försiktighet i samband med försäljning av motorcyklar och andra fordon. Undvik att, vid en försäljning, bjuda okända personer till bostad eller garage utan stäm träff på annan plats. Man ska också var försiktig med vilka fordonsuppgifter man lämnar ut innan försäljningen är klar.
Stulna fordon i Östergötland

Relaterade artiklar

Back to top button