-1.6 C
Norrköping
måndag, mars 8, 2021

Många motorcykelstölder i länet

Under maj månad har polisen tagit emot ovanligt många anmälningar om stölder av motorcyklar i Östergötland. Totalt har nio anmälningar upprättats. Sju av stölderna har skett i Linköpingsområdet och två av stölderna har skett i Norrköpingsområdet. De flesta av stölderna har skett ur garage och flera av de stulna motorcyklarna har legat ute till försäljning på internet. I flera fall har anmälaren uppgett att det varit ett intresse för annonserna och att personer har ringt för att komma och provköra motorcyklarna, skriver polisen på sin hemsida. Polisen manar nu till försiktighet i samband med försäljning av motorcyklar och andra fordon. Undvik att, vid en försäljning, bjuda okända personer till bostad eller garage utan stäm träff på annan plats. Man ska också var försiktig med vilka fordonsuppgifter man lämnar ut innan försäljningen är klar.
Stulna fordon i Östergötland

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

De senaste dagarnas töväder har gjort isarna i länet mer förrädiska. Mildare väder i...
Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...
Strax efter midnatt gick inbrottslarmet i Icabutiken i Eneby centrum i Norrköping. Polisen fick larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
-1.6 ° C
-1 °
-2 °
46 %
3.1kmh
100 %
mån
-2 °
tis
2 °
ons
0 °
tor
3 °
fre
6 °