6.1 C
Norrköping
lördag, februari 27, 2021

Mordet på Ingelsta – Ytterligare två män häktade

Den 13 april häktades två män för delaktighet i ett mord och ett försök till mord på Ingelsta i Norrköping den 9 april. Åklagaren har i dag begärt ytterligare två män häktade för delaktighet i mordet och mordförsöket, skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande. Det är en man i 20-årsåldern som begärs häktad för mord och försök till mord samt en man i 30-årsåldern som begärs häktad för medhjälp till mord samt medhjälp till försök till mord. Tingsrätten valde att häkta de båda männen i enlighet med åklagarens häktningsframställningar. En man i 20-årsåldern häktades för mord och försök till mord och en man i 30-årsåldern häktades för medhjälp till mord och medhjälp till försök till mord. – Arbetet med att kartlägga vilka som haft kontakt med de män som häktades den 13 april resulterade i att misstankarna riktades mot de två män som häktades i dag. Det återstår fortfarande ett omfattande arbete innan förundersökningen är klar. Jag räknar därför med att jag kommer att behöva begära förlängning av åtalstiderna, säger Anna Hjort vid Åklagarkammaren i Norrköping. Åtal ska vara väckt den 11 maj för de två män som häktades den 13 april och den 5 juni för de två män som häktades i dag.
Man skjuten till döds på Ingelsta
Två anhållna för inblandning i mordet på Ingelsta
Mordet på Ingelsta – Två män begärs häktade
 

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På måndagskvällen larmades räddningstjänsten om en brand vid Ingelsta ekbackar bakom Jysk i Norrköping. Personen...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...
Det var stökigt på en adress i Ljura under måndagskvällen. När polisen kom på...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
mulet
6.1 ° C
7 °
5.6 °
61 %
3.6kmh
90 %
lör
5 °
sön
9 °
mån
8 °
tis
9 °
ons
5 °