CoronaKulturNorrköpingÖstergötland

Skogsröjet ställs in i år – tillbaka 2021

Rockfestivalen Skogsröjet i Rejmyre ställer in årets festival på grund av den rådande pandemin. Det meddelar festivalen på sin hemsida.Skogsröjet, arrangeras av Rejmyre Musikförening, och som skulle ha hållits i slutet på juli har nu tvingas ställa in.”Skogsröjare, det är med stor sorg i våra hjärtan vi tvingats ta det tuffa beslutet att ställa in årets festival. Vi har givetvis följt utvecklingen kring Corona (Covid-19) för att i bästa fall se en ljusning av läget. Dessvärre har detta inte skett och givetvis går allas hälsa och välmående först i det här skedet”, skriver festivalen på sin hemsida.Festivalbesökare som köpt biljetter kommer kunna få dem återbetalda.”Ni kommer vara saknade i Rejmyre i sommar, ta hand om er och era kära så hoppas vi att vi ses nästa år istället”, avslutar föreningen på festivalens hemsida.Till årets upplaga av festivalen väntades artister som Michael Monroe, Dirkschneider och Gotthard.Det är inte bara Skogsröjet som ställts in i år, eller flyttats fram tills pandemin, förhoppningsvis, är över utan det har även Sweden Rock Festival, Way Out West och Gefle Metal Festival gjort, för att nämna några av sommaren alla festivaler. På samma sätt är det ute i Europa där, i princip alla stora festivaler ställts in och flyttats fram.

Relaterade artiklar

Back to top button