2.3 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Skogsröjet ställs in i år – tillbaka 2021

Rockfestivalen Skogsröjet i Rejmyre ställer in årets festival på grund av den rådande pandemin. Det meddelar festivalen på sin hemsida. Skogsröjet, arrangeras av Rejmyre Musikförening, och som skulle ha hållits i slutet på juli har nu tvingas ställa in. ”Skogsröjare, det är med stor sorg i våra hjärtan vi tvingats ta det tuffa beslutet att ställa in årets festival. Vi har givetvis följt utvecklingen kring Corona (Covid-19) för att i bästa fall se en ljusning av läget. Dessvärre har detta inte skett och givetvis går allas hälsa och välmående först i det här skedet”, skriver festivalen på sin hemsida. Festivalbesökare som köpt biljetter kommer kunna få dem återbetalda. ”Ni kommer vara saknade i Rejmyre i sommar, ta hand om er och era kära så hoppas vi att vi ses nästa år istället”, avslutar föreningen på festivalens hemsida. Till årets upplaga av festivalen väntades artister som Michael Monroe, Dirkschneider och Gotthard. Det är inte bara Skogsröjet som ställts in i år, eller flyttats fram tills pandemin, förhoppningsvis, är över utan det har även Sweden Rock Festival, Way Out West och Gefle Metal Festival gjort, för att nämna några av sommaren alla festivaler. På samma sätt är det ute i Europa där, i princip alla stora festivaler ställts in och flyttats fram.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Nu ser Region Östergötland över sin vaccinationsplan. Detta efter att Astra Zenecas vaccin även...
Vid en pressträff nu på morgonen presenterade socialminister Lena Hallengren och kultur- och idrottsminister...
Vid 16-tiden på torsdagen inkom larm om singelolycka på Simonstorpsvägen strax utanför Rejmyre. Räddningstjänst, ambulans...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
2.3 ° C
3 °
1.7 °
38 %
5.7kmh
21 %
fre
0 °
lör
5 °
sön
2 °
mån
1 °
tis
3 °