CoronaÖstergötland

Ytterligare tre coronadödsfall – 131 personer vårdas på sjukhus

Ytterligare tre personer i länet med bekräftad covid-19 har avlidit, skriver Region Östergötland i ett pressmeddelande på onsdagen.Totalt har nu 49 personer som bekräftats vara positiva med covid-19 avlidit i Östergötland. 131 personer i Östergötland vårdas vid lunchtid isolerade på sjukhus. Sedan utbrottet startade har 225 personer som varit inlagda på länets sjukhus med covid-19 tillfrisknat och skrivits ut, berättade regionen på tisdagens presskonferens.
  • På Universitetssjukhuset i Linköping vårdas 43 patienter på vårdavdelning och 17 i intensivvård.
  • På Vrinnevisjukhuset i Norrköping vårdas 56 på vårdavdelning och 13 i intensivvård.
  • På Lasarettet i Motala vårdas två patienter på vårdavdelning.
Det finns totalt 1067 bekräftade fall av coronaviruset i Östergötland.

Relaterade artiklar

Back to top button