6.8 C
Norrköping
söndag, februari 28, 2021

Norrköping: Ladugård nedbrunnen på Himmelstalund

På fredagsnatten larmades räddningstjänst och polis om en brand på Vattenverksvägen i Norrköping. Larmet inkom till SOS Alarm klockan 03.37. En ladugårdsbyggnad intill E4 stod i lågor. Vid framkomst var byggnaden helt övertänd och bortom all räddning. Räddningstjänsten kunde inte göra annat än att låta ladugården brinna ner under kontrollerade former och förhindra spridning. Några djur fanns inte i ladugården och det finns inget som tyder på att någon person kommit till skada. Branden orsakade gnistregn och en byggnad i närheten bevakades så att ingen ny brand skulle uppstå. Den tjocka röken drog ut över E4 och polis skickades ut för att sänka hastigheten på trafiken. Exakt hur branden startat är inte känt, men man tror inte att det finns någon naturlig brandorsak och polisen har upprättat en anmälan om mordbrand. Platsen kommer att spärras av och en teknisk undersökning kommer att utföras.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 14.30-tiden larmades räddningstjänst och polis till Borgsmoskolan i Norrköping med anledning av att...
Under tidiga onsdagskvällen jagade Norrköpingspolisen en bilist som vägrat stanna på polismans tecken. Jakten...
Nu är det klart var vaccinationerna av allmänheten i Norrköpings kommun kommer att ske,...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
växlande molnighet
6.8 ° C
8 °
6 °
75 %
1.5kmh
47 %
sön
5 °
mån
7 °
tis
11 °
ons
5 °
tor
2 °