1.7 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Passa din traktor – tjuven kan slå till

Polisen fick under slutet av förra veckan in flera anmälningar om stöld av teknisk utrustning från traktorer i trakterna vid Omberg skriver polisen i region Öst i ett pressutskick. En gård utanför Borghamn drabbades av stöld från två traktorer som stod utomhus. Där stals även smycken från en bostadsfastighet och kontanter från en plånbok som låg i en bil. Detta ska ha skett någon gång mellan klockan 19 på torsdagen och 08 på fredagen. Ytterligare en traktor som stod vid södra delarna av Omberg, på andra sidan kommungränsen till Ödeshög, men bara någon halvmil från gården vid Borghamn, drabbades av stöld samma natt. Tjuven eller tjuvarna har stulit styrdatorer som ska vara värda cirka 40.000 kronor styck, från de tre traktorerna. Lås in din traktor Polisens uppmaning till lantbrukare i länet är att vara uppmärksamma på att fler liknande stölder kan komma att ske, och att man om möjligt bör låsa in sin traktor. Polisen önskar information om fordon eller personer som kan tänkas ha med stölderna att göra. Det finns i nuläget ingen misstänkt.
Stulna fordon i Östergötland

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...
Strax efter midnatt gick inbrottslarmet i Icabutiken i Eneby centrum i Norrköping. Polisen fick larmet...
Natten mot tisdagen utsattes Kronans Apotek i Skarphagens centrum i Norrköping för inbrott. Larmet kom...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
1.7 ° C
3 °
1 °
86 %
3.6kmh
1 %
tis
11 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
4 °