2.3 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Winnerbäck ställer in årets turne – flyttar fram till 2021

Lars Winnerbäck skulle gett sig ut på en massiv sommarturné men väljer nu att flytta fram de flesta konserterna till sommaren 2021. – Det känns enormt tungt att skjuta delar av turnén. Tufft för musiker och tekniker, och tråkigt för publiken. Men jag har full förståelse för att det måste göras. Jag ser fram emot festivalerna och en revanschsommar 2021”, säger Lars Winnerbäck i ett pressutskick. Dessa konserter kommer dock att genomföras sommaren 2020. 11 juli Karlskrona, Hasslöfestivalen 24 juli Sundsvall, Torgfesten 26 juli Furuvik, Furuviksparken 31 juli Östersund, Storsjöyran 1 aug Arvika, Arvika Hamnfest Sommaren 2021 så kan du se Lars på dessa ställen: 9 juli Helsingborg, Sofiero Slott 16 juli Kristiansand, Ravnedalen 17 juli Fredrikstad, Festplassen 18 juli Göteborg, Trädgårdsföreningen 21 juli Rättvik, Dalhalla 22 juli Rättvik, Dalhalla 24 juli Skellefteå, Nordanåområdet 1 aug Varberg, Fästningen 5 aug Borgholm, Kapelludden 6 aug Eskilstuna, Sundbyholms Slott 7 aug Lidköping, Läckö Slott 13 aug Kristianstad, Tivoliparken 14 aug Huskvarna, Folkets park 20 aug Oslo, Vulkan Open Air 21 aug Lillehammer, Olympiapark 27 aug Stockholm, Zinkendamms IP 28 aug Linköping, Stångebro Köpta biljetter till årets turné gäller.   

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Nu ser Region Östergötland över sin vaccinationsplan. Detta efter att Astra Zenecas vaccin även...
Vid en pressträff nu på morgonen presenterade socialminister Lena Hallengren och kultur- och idrottsminister...
En något minskad smittspridning av covid-19 samt en svag, men dock, nedåtgående trend när...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
2.3 ° C
3 °
1.7 °
38 %
5.7kmh
21 %
fre
0 °
lör
5 °
sön
2 °
mån
1 °
tis
3 °