12.5 C
Norrköping
torsdag, februari 25, 2021

Nya stölder ur BMW-bilar

Under lördagen har polisen tagit emot två anmälningar om stölder ur BMW-bilar i Smedby. Stölderna upptäcktes av bilägarna under förmiddagen. I det första ärendet har ratt samt radio- och navigationsutrustning stulits ur fordonet. Bilen var parkerad i direkt anslutning till bilägarens bostad och hade inga synliga skador efter inbrottet. I det andra ärendet har ratten stulits ur bilen. De inbrottsdrabbade BMW-bilarna stod parkerade på Lillängsgatan och Åssbacken. Senare inkom också en anmälan om stöld av av strålkastare och blinkers från en Volvo i området. Om den stölden hänger ihop med stölderna ur BMW-bilarna är i skrivande stund inte känt. Brottsplatsundersökningar kommer att utföras på adresserna i hopp om att kunna säkra eventuella spår. Polisen vill gärna få in tips och observationer som gjorts i området och vid adresserna under natten. Har du sett något som kan sättas i samband med stölderna? Ring polisen på 114 14.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 17.30-tiden fick polisen samtal om bostadsinbrott i Ljura i Norrköping. Tjuven hade brutit upp...
Strax efter midnatt gick inbrottslarmet i Icabutiken i Eneby centrum i Norrköping. Polisen fick larmet...
Natten mot tisdagen utsattes Kronans Apotek i Skarphagens centrum i Norrköping för inbrott. Larmet kom...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
12.5 ° C
13 °
12 °
71 %
6.2kmh
20 %
tor
12 °
fre
9 °
lör
7 °
sön
8 °
mån
8 °