5.5 C
Norrköping
tisdag, mars 2, 2021

Nodra varnar för bedrägeriförsök

Nodra har fått uppgifter om att boende i flera områden i Norrköping fått besök av personer som påstår sig komma från Nodra och som vill komma in i bostaden för att undersöka vattnet eller andra saker. Det finns risk för att dessa spontana besök är försök till någon form av bedrägeri eller stöld.
Nodra gör endast i undantagsfall hembesök och då visas alltid giltig legitimation upp. Personalen har också kläder och bilar märkta med bolagsnamnet.
Nodra har entreprenörer som arbetar med vattenmätarbyten, men de kommer aldrig utan att du som boende fått en bokad tid för byte av vattenmätare och de kan alltid visa att de arbetar på uppdrag från oss, uppger Nodra. Nodra vill uppmana alla på att vara vaksamma och inte släppa in personer som kommer oannonserat och uppger sig komma från Nodra AB. Om du får besök som du misstänker är bedrägeri, polisanmäl och kontakta Nodra.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Polis larmades, under natten till onsdag, om ett bedrägeriförsök som hade drabbat en kvinna...
Polis larmades, under onsdagskvällen, till Exportgatan i Norrköping med anledning av att allmänheten uppmärksammat...
Polisen larmades, under onsdagskvällen, till en adress i området Skarphagen i Norrköping. En man i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
5.5 ° C
6 °
4.4 °
70 %
4.6kmh
0 %
tis
10 °
ons
5 °
tor
3 °
fre
1 °
lör
5 °