NorrköpingNotiserNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Nodra varnar för bedrägeriförsök

Nodra har fått uppgifter om att boende i flera områden i Norrköping fått besök av personer som påstår sig komma från Nodra och som vill komma in i bostaden för att undersöka vattnet eller andra saker.Det finns risk för att dessa spontana besök är försök till någon form av bedrägeri eller stöld.
Nodra gör endast i undantagsfall hembesök och då visas alltid giltig legitimation upp. Personalen har också kläder och bilar märkta med bolagsnamnet.
Nodra har entreprenörer som arbetar med vattenmätarbyten, men de kommer aldrig utan att du som boende fått en bokad tid för byte av vattenmätare och de kan alltid visa att de arbetar på uppdrag från oss, uppger Nodra.Nodra vill uppmana alla på att vara vaksamma och inte släppa in personer som kommer oannonserat och uppger sig komma från Nodra AB. Om du får besök som du misstänker är bedrägeri, polisanmäl och kontakta Nodra.

Relaterade artiklar

Back to top button