-4 C
Norrköping
fredag, mars 5, 2021

Larm om drivande båt i Bråviken

Strax före klockan tolv inkom larm om drivande båt i Bråviken nära Getå utanför Norrköping. Enligt larmet skulle båten driva okontrollerat i vattnet, men ingen person syntes till. Kustbevakningen fanns i närheten och begav sig mot platsen. Dom hittade snart en mindre båt som låg och slog mot land med en tamp hängandes i fören. En mindre båt sjösattes för att ta hand om den herrelösa båten som tros ha slitit sig. Vid 13-tiden hittades också en drivande brygga mellan Kvistholmen och Tallholmen i Bråviken. Det är ovanligt högt vattenstånd och Trafikredaktionen på Sveriges Radio meddelade vid 18.15-tiden att flera flytbryggor, båtar och annat har släppt och flyter ut i Bråviken.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På söndagen gav sig två fiskare ut på Bråviken nära Getå utanför Norrköping för...
Sedan början på 60-talet har räddningstjänsten i Norrköping haft ständig beredskap med vattendykare. Detta...
Det var klockan 17.41 på söndagen som larm inkom om bil i vattnet vid...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
-4 ° C
-3 °
-5 °
80 %
3.1kmh
1 %
fre
3 °
lör
4 °
sön
3 °
mån
1 °
tis
3 °