5.6 C
Norrköping
lördag, mars 6, 2021

Man anhållen för sprängningen i Hageby

En man i 25-årsåldern är anhållen misstänkt för inblandning i sprängningen på Formaregatan i Norrköping. Mannen ska ha upptäckts i närheten av brottsplatsen och haft skador som tros ha kommit från explosionen, skriver Aftonbladet. Han greps och anhölls under onsdagen av åklagare. Ärendet utreds som allmänfarlig ödeläggelse alternativt försök till mord. Många förhör har genomförts och ytterligare förhör kommer att hållas. Flera spår är säkrade för analys av Nationellt forensiskt centrum. En lägenhet är fortfarande avspärrad efter händelsen. – I nuläget kan vi inte utesluta att sprängningen kan ha koppling till dubbelmordet i december, utan vi arbetar brett i den här utredningen, säger förundersökningsledaren, kammaråklagare Karin Sandén vid Åklagarkammaren i Norrköping. Senast på lördag den 25 januari måste åklagare besluta om den anhållne ska begäras häktad.
Anhållen för sprängningen i Hageby släppt
 

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 16.20-tiden larmades räddningstjänst, ambulans och polis till en trafikolycka på Hagebygatan i Norrköping. I...
På tisdagskvällen larmades räddningstjänsten om röklukt i ett flerfamiljshus på Bäckgatan i Norrköping. Larmet inkom...
Natten mot söndagen larmades räddningstjänst och polis om bilbrand på Bäraregatan i Norrköping. Larmet inkom...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
molnigt
5.6 ° C
6 °
5 °
56 %
8.8kmh
60 %
lör
6 °
sön
3 °
mån
2 °
tis
3 °
ons
3 °