-0.4 C
Norrköping
fredag, maj 7, 2021

Två döda efter skottlossning på Slottsgatan

Det var klockan 01.20 på onsdagsnatten som polis och ambulans larmades om skottlossning på Slottsgatan i Norrköping.Vid framkomst konstaterades att larmet var skarpt och ytterligare polisresurser begärdes till platsen. På gatan påträffades två personer mycket allvarligt skadade. Vid sextiden på morgonen meddelade polisen att de avlidit av sina skador. De är båda män i 45- respektive 40-årsåldern, skriver polisen på sin hemsida.Ett stort område spärrades av i väntan på kriminalteknisk undersökning och förhör har hållits med personer som fanns på platsen vid tiden för händelsen. En person hämtades in till förhör, men kunde senare lämna polisstationen.Polisen vill gärna komma i kontakt med personer som sett något som kan sättas i samband med händelsen. Har du sett något? Ring 114 14.Ärendet rubriceras som mord i två fall.
Polisen söker iakttagelser efter dubbelmordet
 

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Vid 19.30-tiden larmades räddningstjänst och polis om lastbilsbrand på Saltängen i Norrköping.På grusparkeringen mellan...
Det var stökigt på en adress i Ljura under måndagskvällen. När polisen kom på...
Det var strax efter klockan 18 som larm inkom om brand på Slottsgatan i...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.4 ° C
0 °
-1 °
93 %
0.5kmh
20 %
fre
9 °
lör
13 °
sön
13 °
mån
24 °
tis
17 °