9.1 C
Norrköping
fredag, februari 26, 2021

Många trafikolyckor på hala vägar

Under lördagskvällen har räddningstjänst, ambulans och polis fått rycka ut på flera trafikolyckor i Norrköpingsområdet. Några allvarliga personskador har inte rapporterats. Räddningstjänsten har utfärdat en varning för halt väglag och det har varit extremt halt på såväl stora som små vägar. Här kommer en lista över olyckorna som inträffat under lördagskvällen och natten: 21.06 Singelolycka på E4 norrgående i höjd med Lövstad söder om Norrköping. Inga personskador. Vägen stängdes av i norrgående riktning. 21.43 Kökrock i olyckskön på E4 norrgående strax före den första olyckan. Inga personskador, men stora framkomlighetsproblem. 22.00 Singelolycka på Strandvägen. Föraren oskadd, men bilen stod illa till. Räddningstjänsten från Krokek ryckte ut till olyckan. 22.30 Singelolycka på E4 norr om Norrköping. I södergående riktning, i höjd med Böksjö, hade en personbil hamnat i diket. Två drabbade, ingen skadad. 22.41 Singelolycka på E22 i höjd med Navestad. En bilist hade kört i mitträcket. Föraren klarade sig oskadd. 23.05 Singelolycka på riksväg 35 i höjd med Målbäck mellan Grebo och Åtvidaberg. Bil i diket. 23.59 En lastbil kommer inte upp för Stenkullebacken på E4. Det är halt på platsen och bärgare är på väg för att hjälpa ekipaget upp för backen. 00.27 Singelolycka på E4 norrgående i höjd med Böksjön. En bilist som kört in i mitträcket och snurrat. Föraren klarade sig oskadd. Vägen avstängd under räddningsarbetet.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Strax före klockan 18 larmades räddningsenheter till en trafikolycka på Söderleden i Norrköping. I höjd...
Det var vid 14-tiden som larm inkom om trafikolycka på E4 vid trafikplats Ingelsta...
På måndagsförmiddagen larmades räddningstjänst och polis om lastbilsbrand på E4 strax söder om Norrköping. Larmet...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
klar himmel
9.1 ° C
10 °
7.8 °
53 %
9.3kmh
0 %
fre
10 °
lör
7 °
sön
9 °
mån
9 °
tis
8 °