NorrköpingNyheterÖstergötlandStörningar & Samhällsnyheter

Halt på E4 – singelolycka vid Lövstad

Räddningstjänst, ambulans och polis larmades på lördagskvällen till en singelolycka på E4 mellan Linköping och Norrköping.Larmet inkom till SOS Alarm klockan 21.06. Strax före trafikplats Lövstad hade en bilist fått sladd och kört in i räcket. Två personer färdades i bilen och båda var ute och oskadda när räddningsmanskapet anlände till platsen. Bilen fick bärgas bort.Det var mycket halt på platsen och under räddningsarbetet stängdes vägen av helt i norrgående riktning. I köerna som uppstod inträffade en olycka till mellan två bilar. Det finns inga uppgifter om några personskador, men olyckan orsakar framkomlighetsproblem.
Många trafikolyckor på hala vägar

Relaterade artiklar

Back to top button