NorrköpingNyheterÖstergötland

Inget mord i Skärblacka

Tidigt på lördagsmorgonen den 14 december larmades polis och ambulans till Bergslagsvägen i Skärblacka med anledning av en misshandel.På platsen anträffades en avliden man. En förundersökning om mord inleddes och tre personer som befann sig på platsen greps och anhölls senare av åklagare. De försattes på fri fot samma kväll, fortfarande misstänkta för brott.Nu har kroppen obducerats av rättsläkare.– Det mesta tyder på att det inte ligger något brott bakom, säger Calle Jerrhage, utredare vid avdelningen för grova brott hos polisen i Norrköping till SVT Nyheter Öst. Avspärrningarna kommer nu att plockas ner och utredningen kommer att ändra karaktär från att gälla mord till att vara ett dödsfall.
Tre gripna för mord i Skärblacka
Source
SVT Nyheter Öst

Relaterade artiklar

Back to top button