-0.9 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Tre gripna för mord i Skärblacka

Polis och ambulans larmades till Bergslagsvägen i Skärblacka under tidig lördagsmorgon och med anledning av en misshandel. Larmet kom via SOS. Flera polispatruller beordrades till platsen. På platsen anträffades en avliden man och en förundersökning om mord inleddes. Platsen har spärrats av i väntan på polisens tekniker. Tre personer som befann sig på platsen har gripits och förts till polisstationen. De tre gripna är män och de är i nuläget misstänkta för mord. Polisen har, och kommer att genomföra, sedvanliga utredningsåtgärder med anledning av att ett grovt brott har skett. Det finns i nuläget inga uppgifter om anledningen till brottet. Polisen är angelägen att komma i kontakt med vittnen eller andra som gjort iakttagelser. Vittnen ombeds ringa 114 14. Polisens tekniker arbetade på brottsplatsen  vid 12-tiden och förväntas göra detta ett par timmar. De tre gripna männen har anhållits efter beslut av åklagare, samtliga anhölls strax efter klockan 11.00. Förundersökningen leds av åklagare. Uppdatering De tre personerna som greps och anhölls släpptes under lördagskvällen. Brottsmisstanken kvarstår, men hittills har ingenting framkommit i utredningen som stärker denna.
Inget mord i Skärblacka

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

På söndagskvällen larmades polisen till Skärblacka med anledning av ett pågående lägenhetsinbrott. Polisen fick...
Just nu pågår inspelningar av Netflix nya svenska originalserie ”Den osannolika mördaren”. Serien är baserad...
Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot den kvinna som sedan i tisdags suttit anhållen misstänkt...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
lätt molnighet
-0.9 ° C
0 °
-1.7 °
93 %
3.6kmh
20 %
ons
5 °
tor
4 °
fre
2 °
lör
4 °
sön
0 °