NorrköpingNotiserÖstergötland

Dubbelmordet – polisen söker kontakt med flygbusspassagerare

Polisen vill komma i kontakt med passagerare på flygbussen från Skavsta som ankom till Norrköping vid 01.20-tiden den 5 december.Polisen önskar även komma i kontakt med övriga personer som klev av bussen. Dessutom är polisen fortfarande intresserade av iakttagelser av fordon i hög hastighet i trakten av Rejmyre och Finspång efter 01.30-tiden samma natt.Utredningen av skjutningarna går framåt och polisen arbetar metodiskt och systematiskt enligt polisens metodstöd för utredning av grova våldsbrott, PUG. I skrivande stund har det hållits cirka 100 förhör och parallellt med förhörsarbetet pågår inhämtning av uppgifter, skriver polisen på sin hemsida.Polisen har klassat utredningen som en så kallad särskild händelse som ingår i polisens nationella insats ”Rimfrost”. Detta innebär att polisen avsatt förhållandevis stora utredningsresurser för utredningen.Ingen person är i nuläget frihetsberövad i ärendet.Har du sett eller hört något? Kontakta polisen på telefon 114 14 eller använd polisens tipsformulär.
Två döda efter skottlossning på Slottsgatan

Relaterade artiklar

Back to top button