NorrköpingNotiserÖstergötland

Norrköping: Två villainbrott i Lindö

Strax efter klockan elva på fredagen kontaktades polisen av en villaägare i Lindö med anledning av ett inbrott.Inbrottet upptäcktes när ägaren kom hem och hittade ett uppbrutet fönster på baksidan av villan. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom detta fönster och sedan letat runt och vänt uppochner på stora delar av inredningen, skriver polisen på sin hemsida. Tjuvarnas byte ska ha varit guldföremål och en dator.Senare under fredagen, vid 19.40-tiden, fick polisen ännu ett samtal om villainbrott i Lindö. Någon eller några ska ha tagit sig in i bostaden någon gång under eftermiddagen, skriver polisen på sin hemsida. När polisen kom till platsen konstaterades att det var ordentligt tillrört i bostaden, men det är oklart om någonting har stulits från platsen.I båda fallen har polisen upprättat anmälningar om grov stöld.

Relaterade artiklar

Back to top button