-2.3 C
Norrköping
onsdag, mars 3, 2021

Norrköping: Två villainbrott i Lindö

Strax efter klockan elva på fredagen kontaktades polisen av en villaägare i Lindö med anledning av ett inbrott. Inbrottet upptäcktes när ägaren kom hem och hittade ett uppbrutet fönster på baksidan av villan. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom detta fönster och sedan letat runt och vänt uppochner på stora delar av inredningen, skriver polisen på sin hemsida. Tjuvarnas byte ska ha varit guldföremål och en dator. Senare under fredagen, vid 19.40-tiden, fick polisen ännu ett samtal om villainbrott i Lindö. Någon eller några ska ha tagit sig in i bostaden någon gång under eftermiddagen, skriver polisen på sin hemsida. När polisen kom till platsen konstaterades att det var ordentligt tillrört i bostaden, men det är oklart om någonting har stulits från platsen. I båda fallen har polisen upprättat anmälningar om grov stöld.

Händer det något där du är? Har du bilder eller tips? Hör av dig!

Följ oss på Facebook, Twitter, Google Nyheter, YouTube eller Instagram. Eller klicka här för att se alla sätt att följa oss på.

RELATERADE ARTIKLAR

Klockan 05.00 fick polisen samtal om att ett inbrottslarm hade utlöst i en livsmedelsbutik...
Polis larmades, klokckan 04.16 till ett företag i centrala Norrköping med anledning av ett...
Klockan 01.14 natten mot måndag fick polisen samtal om att ett larm hade utlösts...

VÄDRET I NORRKÖPING

Norrköping
dimma
-2.3 ° C
-2 °
-3 °
100 %
2.2kmh
7 %
ons
5 °
tor
3 °
fre
2 °
lör
5 °
sön
1 °